apolis αιθουσα δεξιώσεων avra catering

gamosgamos.gr

ενα μονο κλικ απο την πληροφορια

Ας απαλλαγούμε, λοιπόν, από όλα αυτά που μόνο άγχος και πίεση μας δημιουργούν.

gamos nyfika nyfiko ktimata aithouses anthopoleia γαμος νυφικα νυφικο κτιματα αιθουσες ανθοπωλεια

Ο γάμος είναι χαρά, είναι πάρτυ, είναι ευτυχισμένη συνάντηση αγαπημένων προσώπων.

*Αυτή η μέρα ανήκει στη νύφη  

Αυτή η πεποίθηση έχει επικρατήσει μάλλον για εμπορικούς παρά για ουσιαστικούς λόγους. Αν σκεφτεί πόσα περιστρέφονται γύρω από τη νύφη - νυφικά, εσώρουχα, λουλούδια, μακιγιάζ, μαλλιά…) εύκολα κατανοεί κανείς γιατί μπορεί μια τέτοια αντίληψη να διαιωνίζεται. Σίγουρα εσείς θα είστε η πρωταγωνίστρια της βραδιάς αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να πανικοβάλλεστε. Μην ξεχνάτε ότι οι καλεσμένοι σας θα είναι αγαπημένα σας πρόσωπα που σας βλέπουν έτσι και αλλιώς όμορφες και λαμπερές. Φροντίστε να αισθάνεστε όμορφα με ό,τι επιλέγετε και να έχετε αυτό ως κριτήριο σας. Όχι ψυχαναγκαστικά το πιο ξεχωριστό, το πιο ακριβό, το πιο αστραφτερό. Γιατί το μόνο θα καταφέρετε είναι να γίνεται και εγωκεντρική μέλλουσα νύφη με μια συνεχώς ζαλισμένο κεφάλι που θα γκρινιάζει και θα μεταφέρει το άγχος της στον σύντροφο και τις φίλες της. Καλύτερα να επενδύσετε τη διάθεση, το χρόνο και την ενέργεια σας στο να βρείτε κάτι που ευχαριστεί και που σας ταιριάζει ακόμη και αν το θεωρείτε αναμενόμενο ή κλασικό. Η απλότητα έχει μια μαγική γοητεία που της τη δίνουμε εμείς οι ίδιες.


*Η σπουδαιότερη ημέρα της ζωής μας.

Ακόμη ένας μεγάλος μύθος που μόνο τρέλα και εντάσεις μπορεί να δημιουργήσει. Γιατί αν τα βάλουμε κάτω θα βρούμε πολλές ξεχωριστές και σπουδαίες μέρες που βιώσαμε και που έρχονται. Είναι μια σκέψη-παγίδα που μπορεί να μας οδηγήσει σε υπερβολές οικονομικές, σε τρομερή κούραση και πολλές φορές σε απογοήτευση. Μια αναγνώστρια μας μάς είχε αποκαλύψει ότι ξόδεψε τόση ενέργεια στην προετοιμασία του γάμου της που την βραδιά της δεξίωσης την έβγαλε ξαπλωμένη και με εμετούς χάνοντας την «σπουδαιότερη ημέρα της ζωής της». Ξεκινήστε έγκαιρα και με αποφασιστικότητα την οργάνωση του γάμου σας ώστε να έχετε όσο χρόνο χρειάζεστε να αποφασίσετε με ηρεμία όλα τα του γάμου τα απαραίτητα. Ακόμη και την προετοιμασία του γάμου πρέπει να αντιμετωπίζουμε σαν ένα μικρό πάρτυ, σαν ένα διασκεδαστικό shopping therapy και όχι καταναγκαστικό έργο για μια δεξίωση που θα κρίνει τα πάντα.

*Ο γαμπρός δεν βλέπει την νύφη πριν την εκκλησία

Είναι κομμάτι της παράδοσης μας που ορίζει μια τέτοια συνάντηση ως γρουσουζιά. Καλώς για όσους την πιστεύουν και δεν θέλουν με τίποτα να την παραβούν. Για όσους είναι έτοιμοι για το «ρίσκο» να επισημάνουμε το πόσο όμορφο είναι το ζευγάρι να έχει κοινές φωτογραφίες και εμπειρίες από αυτό το κομμάτι της ημέρας του γάμου. Πλάκες, γέλια, φίλοι, φίλες και συγγενείς μπορούν να ξεκινήσουν το γλέντι από νωρίς. Γιατί να είναι γρουσουζιά η κοινή προετοιμασία της κοινής ζωής; Άλλωστε, αν το καλοσκεφτούμε το ζευγάρι την ημέρα του γάμου του ελάχιστα βρίσκεται μαζί με όλα αυτά τα τελετουργικά και όλους τους καλεσμένους με τους οποίους μοιράζεται αυτή τη στιγμή. Γιατί να μην μια χορταστική μέρα αυτή για το ζευγάρι;

πηγη:in.gr

Gravatar
BasePortals Ltd
Rate this Content 0 Votes
  • RSS
  • Subscribe

Statistics

  • Entries (110)

διαφημηστικη θεση

γαμος

↑ Grab this Headline Animator

Subscribe to γαμος γαμος