apolis αιθουσα δεξιώσεων avra catering

gamosgamos.gr

ενα μονο κλικ απο την πληροφορια

Πρέπει να τους γνωρίσεις αλλά όχι να τους παντρευτείς!

gamos γαμος

Μερικοί άνδρες μας παρασύρουν σε σφοδρό έρωτα, αλλά αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να περάσουμε και το υπόλοιπο της ζωής μας μαζί τους.

Βρήκαμε τους 5 πιο χαρακτηριστικούς τύπους ανδρών με τους οποίους μόνο σε κινηματογραφική ταινία θα είχατε happy end - εκεί που όλα τελειώνουν στην τελετή του γάμου. Και μετά; Μήπως να το ξανασκεφτείτε;

1. Εκείνον που δεν θέλει να δεσμευτεί - μέχρι που σε γνώρισε.

Ιδανικά αυτός είναι ο άντρας που θέλει κάθε γυναίκα. Εκείνον που διατυμπανίζει πως δε θέλει καμία δέσμευση και εσύ του άλλαξες όλη την κοσμοθεωρία. Εδώ όμως, αντιμετωπίζεις το εξής πρόβλημα: Όσο και να το θέλει ή το πιστεύει, θα έρθει κάποια στιγμή με την πάροδο του χρόνου, όταν τα πράγματα δε θα είναι όπως τον πρώτο καιρό, που θα αρχίσει να έχει δεύτερες σκέψεις. Και αυτό σίγουρα δε θα σε κάνει να νιώθεις καλά. Ίσως το καταλάβεις όταν συμβεί και τότε θα θες να προσπαθήσεις περισσότερο ώστε να μη χαθεί η μαγεία. Και όσο περνά ο καιρός, τόσο θα προσπαθείς περισσότερο. Αυτό μοιάζει περισσότερο με παράσταση, παρά με σχέση. Χρειάζεται όμως να γνωρίσεις έναν τέτοιο άντρα ώστε όταν συναντήσεις αυτόν που θα παντρευτείς, να το καταλάβεις αμέσως. Αυτός που θα παντρευτείς θα είναι κάποιος που θέλει να είναι αφοσιωμένος σε μία γυναίκα και θα δουλεύετε μαζί ώστε να βελτιώνεται η σχέση σας συνεχώς. Δε θα νιώθεις πως εσύ κάνεις κάτι λάθος γιατί και εκείνος θα ξέρει τι σημαίνει σχέση και πόση δουλειά χρειάζεται για να διατηρηθεί.

2. Εκείνος που τους ξέρει όλους. Το εννοούμε. Όλους.

Είναι εκείνος που πάντα θα έχει το καλύτερο τραπέζι στο νέο εστιατόριο. Είναι εκείνος που ξέρει κάποιον στην εταιρεία που θες να στείλεις βιογραφικό. Είναι και αυτός όμως, που πάντα είναι με ένα τηλέφωνο στο χέρι και στέλνει e-mails κατά τη διάρκεια των διακοπών, του φαγητού και της χαλάρωσης. Είναι λογικό, γιατί πάντα τον χρειάζεται και κάποιος άλλος για εκείνο το βιογραφικό και εκείνος με τη σειρά του πρέπει να διατηρήσει τις επαφές.

3. Τον αστείο, γοητευτικό, ευαίσθητο που όμως δε μιλά για τα συναισθήματα του.

Είναι εκείνος που έχει όλες τις αρετές πάνω του αλλά όταν τον ρωτάς τι έχει σου απαντά ένα ξερό «τίποτα» χωρίς καν να σε κοιτάξει. Το θέμα με το γάμο, είναι ότι διαρκεί πολύ. Το κλειδί στη διάρκεια, είναι η επικοινωνία. Μπορεί λοιπόν να έχει όλες τις χάρες, αλλά αν δεν μιλά για τα συναισθήματα του δε θα καταλάβεις τι σκέφτεται και τι τον ενοχλεί. Και όπως οι περισσότερες γυναίκες ξέρουμε, όσο πιο πολλά μαζεύεις μέσα σου, τόσο πιο πολύ απομακρύνεσαι.

4. Εκείνος που είναι τόσο όμορφος ή τόσο πλούσιος που όλοι/ες σε ζηλεύουν.

Το καλύτερο τεστ εδώ είναι να δεις πως θα νιώσεις όταν μπαίνετε μαζί σε ένα δωμάτιο με κόσμο. Όλα τα ερωτικά μυθιστορήματα το τονίζουν άλλωστε. Ο πολύ όμορφος ή ο πολύ πετυχημένος άνδρας φέρνει ζήλια χωρίς να σου έχει δώσει δικαιώματα. Είναι πολύ εύκολο να μπερδέψεις την περηφάνια που θα νιώσεις όταν τον κοιτάνε όλες, με το αίσθημα πως ίσως είσαι ανεπαρκής δίπλα του. Επίσης, το να έχει κάποιος εξωτερική ομορφιά ή πολλά χρήματα, δεν είναι η βάση μίας σχέσης. Ένας γάμος χρειάζεται πολλά περισσότερα από έναν φουσκωμένο τραπεζικό  λογαριασμό ή δυο γαλανά ματάκια.

5. Ο νεότερος άντρας που σε λατρεύει.

Είναι ο τύπος που όχι μόνο θέλει να δεσμευτεί μαζί σου αλλά σου το δείχνει με κάθε ευκαιρία. Αυτό βοηθά στην ψυχολογία σου ειδικά αν οι προηγούμενες σχέσεις δεν ήταν και τόσο ρόδινες. Αυτός ο τύπος άνδρα θα σε κάνει να νιώσεις καλά με τον εαυτό σου και θα ανεβάσει στα ύψη την αυτοπεποίθηση σου. Όμως δύσκολα αντέχει μία μακροχρόνια σχέση μαζί του. Όχι λόγω ηλικίας - αλίμονο στο 2013 είμαστε -, αλλά γιατί όταν η μία πλευρά είναι κάπως υπερβολική στις εκδηλώσεις τρυφερότητας, υπονοείται πως η άλλη δεν είναι. Μπορεί να μη θες να κάνεις καν σχέση μαζί του γιατί πιστεύεις ότι όντως νιώθει πολλά για εσένα που όμως δεν είναι αμοιβαία. Και είναι καλύτερα, να είσαι συναισθηματικά διαθέσιμη όταν γνωρίσεις τον μέλλοντα σύζυγο σου.

πηγη:in.gr

Gravatar
BasePortals Ltd
Rate this Content 0 Votes
  • RSS
  • Subscribe

Statistics

  • Entries (110)

διαφημηστικη θεση

γαμος

↑ Grab this Headline Animator

Subscribe to γαμος γαμος