apolis αιθουσα δεξιώσεων avra catering

gamosgamos.gr

ενα μονο κλικ απο την πληροφορια

White Themed Weddings  

Φέρτε το λευκό σε όλα τα στοιχεία του γάμου σας

Ότι και αν γίνεται για να αντισταθμιστεί η αυξανόμενη τάση για φωτεινά, έντονα χρώματα στους γάμους, το καθαρό λευκό είναι μεγάλη είδηση ??αυτή τη σεζόν.

Το λευκό είναι ένα εξαιρετικό θέμα για τους χρωματσιμούς ενός γάμου σε οποιαδήποτε εποχή του χρόνου και μπορεί να δημιουργήσει μια νέα και κλασάτη συνολική εμφάνιση.

... read more
 

Τα 7 λάθη που πρέπει να αποφύγεις 

ως νιόπαντρη

1. Ποτέ μην πάτε για ύπνο νευριασμένοι

Ο θυμός στο κρεβάτι είναι τοξικός! Υπάρχει η θεωρία του «κοιμήσου τώρα και το βλέπουμε το πρωί» που στη περίπτωση ζευγάρι-ευτυχής γάμος δεν βρίσκει εφαρμογή. Τα βραδινά νεύρα καλά κρατούν μέχρι το πρωί και πολλές φορές και όλη την ημέρα. Πόσες φορές δεν κοιτάτε το κινητό όσο βρίσκεστε στο γραφείο μονολογώντας «ακόμη δεν με πήρε ο γάιδαρος». Και ούτε θα σας πάρει γιατί έχει και αυτός τα νεύρα του. Εξασφαλίστε ένα καλό κλίμα ανάμεσα σας πριν πέσετε για ύπνο ώστε την επόμενη μέρα να έχετε και την διάθεση να επιλύσετε πραγματικά το όποιο πρόβλημα.

2 . Μην κρατάτε το σκορ

Ο γάμος δεν είναι ούτε πόλεμος ούτε ποδοσφαιρικός αγώνας. Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Αν είστε πάντα η νικήτρια ενός καβγά δεν κερδίζετε τίποτα. Το θέμα είναι ο γάμος σας να είναι επιτυχημένος και όχι γεμάτος αντιμαχίες με εσάς να πανηγυρίζετε στο νήμα σκαλίζοντας περασμένα γεγονότα και πετώντας όλες τις μπηχτές που μπορείτε! Οι συζητήσεις είναι αποδεκτές με δίκαιους όρους και βάσιμα επιχειρήματα.

... read more
 

6 συμβουλές για μακροχρόνιους, ευτυχισμένους γάμους  

Μικρά μυστικά

Ο γάμος - όπως έχουμε πει και ξαναπεί - είναι από τα πιο όμορφα πράγματα που μπορεί να μας συμβούν στη ζωή αλλά θέλει δουλειά και συνεχή εγρήγορση για να έχει διάρκεια και ποιότητα. Μικρές καθημερινές συμπεριφορές αλλά και πιο ουσιαστικέ αποφάσεις μπορούν να χτίσουν ένα ακλόνητο γάμο που θα μας τροφοδοτεί με χαρά και θετική διάθεση.

Οι «παλιοί» μάς διαφωτίζουν αποκαλύπτοντας μας 6 έξυπνες κινήσεις για μια ευτυχισμένη κοινή ζωή.

*Θες να γίνουμε φίλοι;

Καλός ο έρωτας και το πάθος αλλά με τον άνθρωπο που θα επιλέξετε να περιδιαβείτε τα μονοπάτια της ζωής θα πρέπει να περνάτε καλά, να συζητάτε καλά, να αλληλοστηρίζεστε, να αλληλοσυγχωρήστε. Με λίγα λόγια, είναι σημαντικό ο σύντροφος σας να μπορεί να είναι και φίλος σας, να αισθάνεστε ασφάλεια μαζί του αλλά και να διασκεδάζετε πραγματικά. Θα εκτιμήσετε αυτήν την κατάσταση όσο θα μεγαλώνετε και το σεξ αλλά και τα κοινωνικά σούρτα φέρτα θα μειώνονται. Τότε που ακόμη και καθισμένοι όλη μέρα στον καναπέ και την πολυθρόνα σας θα περνάτε καλά και θα αισθάνεστε πλήρεις.

... read more
 

5 μύθοι για το δεύτερο γάμο  

Κύκλους η ζωή μας κάνει

Ό,τι έχουμε αποκλείσει μπορεί και να μας ξανασυμβεί. Όπως ακριβώς ένας δεύτερος γάμος. Άλλοι τον κοιτούν με δυσπιστία και άλλοι πιο θετικά. Αλλά σίγουρα κανείς δεν μπορεί να το αποκλείσει.

Αυτή την φορά θα τα καταφέρω

Δεν χρειάζεται να καταφέρετε κάτι και δεν χρειάζεται να αποδείξετε τίποτα και σε κανέναν - ούτε καν στον ίδιο σας τον εαυτό. Ένα διαζύγιο δεν σημαίνει ότι θα σας κυνηγάει ως ρετσινιά για μια ζωή και ταυτόχρονα δεν αποκλείει την ύπαρξη ακόμη ενός διαζυγίου. Οι ανθρώπινες σχέσεις δεν καλουπώνονται από στατιστικά στοιχεία ούτε διατηρούνται με το φόβο του κοινωνικού comme il faut. Αφού πήρατε την απόφαση να ξαναπαντρευτείτε απολαύστε το και αφήστε στην άκρη το άγχος του πάντα και της απόδειξης ότι είστε καλή εσείς, δεν φταίγατε εσείς για το χωρισμό σας. Αξιοποιήστε την πείρα σας προς όφελος σας και αξιολογείστε καταστάσεις και συναισθήματα. εξάλλου, η ίδια η θρησκεία σας δίνει ακόμη μια ευκαιρία!

Κανείς δεν θέλει να με παντρευτεί γιατί έχω δυο παιδιά

Τα κόμπλεξ, οι αγωνίες, οι δισταγμοί, οι περιορισμοί και τα ταμπού ξεκινούν πάντα από εμάς τους ίδιους. Αν εμείς είμαστε ανοιχτές στις ανθρώπινες σχέσεις και δεν παρουσιάζουμε τα παιδιά μας ως πρόβλημα αλλά ως ένα δεδομένο που μας γεμίζει χαρά θα καταφέρουμε να το μεταδώσουμε και στον σύντροφο μας. Όλοι θα χρειαστούν τον χρόνο τους για να προσαρμοστούν και να συνηθίσουν τα νέα δεδομένα αλλά η αγάπη και η καλή θέληση κάνουν θαύματα. Το αν θα κάνετε άλλα παιδιά μαζί είναι μια άλλη ιστορία. Προέχει να υποστηρίξετε αυτά που έχετε και αν κάποιος βρει όλη αυτήν την κατάσταση too much γι εκείνον, ο δρόμος ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα. Next please. Όχι μούτρα, όχι ψυχολογικός εγκλωβισμός. Η διαθεσιμότητα διαφαίνεται και αργά ή γρήγορα θα φέρει τα θεμιτά αποτελέσματα.

... read more
 
Page 2 of 2 << < 1 2
  • RSS
  • Subscribe

Statistics

  • Entries (110)

διαφημηστικη θεση

γαμος

↑ Grab this Headline Animator

Subscribe to γαμος γαμος

 
 

 

BasePortals Ltd