apolis αιθουσα δεξιώσεων avra catering

gamosgamos.gr

ενα μονο κλικ απο την πληροφορια

Αναποδιές σε ένα γάμο 

ΣΤΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ: 12 πιθανές αναποδιές και πώς να τις αντιμετωπίσετε.

Έχετε υπολογίσει µέχρι και την πιο µικρή λεπτοµέρεια. Πιστεύετε πως τα πάντα θα λειτουργήσουν ρολόι. Δυστυχώς όµως υπάρχει πάντα εκείνο το αναπάντεχο που θα συµβεί ως συνήθως τη χειρότερη στιγµή. Δεν χρειάζεται να πανικοβληθείτε. Αν προετοιµαστείτε σωστά από τώρα κιόλας θα αποφύγετε τα στραβά της ηµέρας ή τουλάχιστον θα τα αντιµετωπίσετε µε αποτελεσµατικότητα και χωρίς υστερία.

Γκαρσόν, λεκιάστηκα
Το κόκκινο κρασί ρέει στα ποτήρια. Πίνετε όλες οι φίλες µαζί, ευτυχισµένες, στην πιο όµορφη ηµέρα της ζωής σας και στον έρωτά σας. Την ώρα που η κολλητή σας σάς αγκαλιάζει συγκινηµένη γίνεται αυτό που φοβόσαστε. Ο κόκκινος λεκές σας κοιτάζει κατάµατα πάνω στο λευκό ύφασµα και σας κόβεται η αναπνοή. Πάρτε βαθιές ανάσες γιατί δεν ήρθε το τέλος του κόσµου. Οι απλοί, µη λιπαροί λεκέδες φεύγουν εύκολα, αρκεί να τους τρίψετε µε ένα αχρησιµοποίητο σφουγγαράκι το οποίο έχετε βουτήξει σε υγρό πιάτων. Για τις πιο δύσκολες και επίµονες περιπτώσεις µπορείτε να βάψετε τους λεκέδες µε το ειδικό λευκό σαπουνάκι µοδιστρικής, το οποίο θα βρείτε ακόµα και στα µεγάλα σούπερ µάρκετ. Κανείς δεν θα καταλάβει το δράµα που εκτυλίχθηκε στα παρασκήνια λίγο πριν φύγετε για την εκκλησία.

... read more
 
Posted by gamosgamos.gr 05/08/2013 Categories: gamos γαμος

Λίστα Γάμου 

Δώρον ή άδωρον

Σας αρέσουν οι εκπλήξεις αλλά δεν σας έρχονται πάντα κουτί. Υπάρχει τρόπος να γλιτώσετε το «πακέτο».

Στην κορυφή της λίστας µε τις προτεραιότητες κάθε ζευγαριού που ετοιµάζεται να παντρευτεί, όπως εσείς, βρίσκεται ο εξοπλισµός και η διακόσµηση του νέου σπιτιού του. Ευτυχώς για το νέο ζευγάρι, ένα µεγάλο µέρος αυτών των αναγκών καλύπτεται από τα δώρα των προσκεκληµένων. Έλα οµως που πολλές φορές τα γαµήλια δώρα, αντί για διευκόλυνση, προσθέτουν έναν ακόµα πονοκέφαλο: τις δεκάδες αλλαγές. Όπως και να το κάνουµε, κάθε φίλος, γνωστός ή συγγενής που θα καλέσετε στο γάµο αφενός έχει το δικό του αισθητικό κριτήριο, το οποίο µπορεί να απέχει πολύ από το δικό σας, και αφετέρου δεν γνωρίζει απαραίτητα τι ταιριάζει στο χώρο σας.
Και ενώ αναµφίβολα όλοι έχουν τις καλύτερες προθέσεις και επενδύουν χρόνο, κόπο και χρήµα στην αναζήτηση του ιδανικού για την περίπτωσή σας δώρου, το άνοιγµα του κουτιού µπορεί τελικά να κρύβει µια έκπληξη µεν, δυσάρεστη δε. Ευτυχώς, υπάρχουν λύσεις για να µείνουν όλοι ικανοποιηµένοι.

... read more
 
Posted by gamosgamos.gr 05/08/2013 Categories: gamos γαμος

Θελετε ο γαμος να ειναι πρωτοτυπος ? 

χωρίς υπερβολές και αναίτιες εκκεντρικότητες

gamosΤόσο το καλύτερο
Οι γκουρού της μόδας πολλές φορές επιμένουν να συμβουλεύουν τις γυναίκες να είναι φυσικές και πάνω από όλα ο εαυτό τους, χωρίς υπερβολές και αναίτιες εκκεντρικότητες. Αυτό σας συμβουλεύουμε να ακολουθήσετε και εσείς για το γάμο σας.

Ας δεχθούμε αυτήν τόσο κλισέ ατάκα ότι «κάθε γυναίκα ονειρεύεται από μικρό κοριτσάκι να παντρευτεί». Δεν απέχει και τόσο από την αλήθεια. Εξάλλου, η Bibibo - για εμάς τις παλιές - και η Barbie για τις νεότερες ήταν νοικοκυρεμένα κορίτσια: η μια πιστή στον John John και η άλλη στον Ken. Βέβαια, αυτές κάθε χρόνο παντρεύονταν έτσι ώστε να βγάζουν στην παραγωγή και να αγοράζουμε εμείς οι αφελείς κορασίδες νέα νυφικά, νέα κουστούμια, νέα αυτοκίνητα, μέχρι και κατοικίδια!
Στην πραγματικότητα, όλες θεωρούμε ότι θα παντρευτούμε μια φορά και αυτή πρέπει να είναι η πιο σημαντική ημέρα της ζωής μας.

... read more
 
Posted by gamosgamos.gr 02/08/2013 Categories: gamos γαμος
  • RSS
  • Subscribe

Statistics

  • Entries (110)

διαφημηστικη θεση

γαμος

↑ Grab this Headline Animator

Subscribe to γαμος γαμος

 
 

 

BasePortals Ltd