apolis αιθουσα δεξιώσεων avra catering

gamosgamos.gr

ενα μονο κλικ απο την πληροφορια

Επιχειρήσεις

διαφημηστικη θεση                    διαφημηστικη θεση

Video channel

Προτεινόμενα

photonikolas

διαφημηστικη θεση

Need Help?

 
 
i love gamosgamos

Social Net

facebooktwitteryoutube

TweetLine

TimeLine

 
 

Φωτογραφία και βίντεο γάμου:  

οι ειδικοί μας επισημαίνουν τι να προσέξουμε

Ένα βασικό κομμάτι στην προετοιμασία του γάμου είναι η επιλογή του φωτογράφου τα καρέ του οποίου θα κρατήσουν για πάντα ζωντανές τις πιο μοναδικές στιγμές εκείνης της ημέρας.

Οι ειδικοί της Arte Cinematica αναφέρουν τα βασικά σημεία που  θα πρέπει να δώσετε προσοχή πριν καταλήξετε στον φωτογράφο της αρεσκείας σας   

*Προσέγγιση εικόνας: Καταγραφή vs Αφήγηση.

Παλιότερα τα πράγματα ήταν λίγο ως πολύ προδιαγεγραμμένα. Η μαμά μας ή η μέλλουσα πεθερά είχε να προτείνει τον οικογενειακό φωτογράφο της γειτονιάς που είχε καλύψει και το γάμο των γονιών και θα μας έκανε και μια καλύτερη οικονομική προσφορά για φωτογραφία και βίντεο. Ευτυχώς όμως, η αισθητική των ζευγαριών έχει αρχίσει να αλλάζει, και οι περισσότεροι νέοι άνθρωποι αντιλαμβάνονται πλέον ότι η κάλυψη της ημέρας αυτής δεν αποτελεί κάποια πάγια υποχρέωση για λόγους «οικογενειακού αρχείου», αλλά μια συνειδητή επιλογή του ζευγαριού για να κρατήσει ζωντανές τις όμορφες αναμνήσεις στο χρόνο. Δεν μιλάμε πλέον για απλή καταγραφή, αλλά για αφήγηση ή "storytelling" όπως έχει επικρατήσει να λέγεται στα αγγλικά.

... read more
 

Όμορφες γαμήλιες φωτογραφίες με παιδιά  

Κάποιοι τρομάζουν στην ιδέα της παρουσίας παιδιών στο γάμοι τους.

Άλλοι την επιδιώκουν και την απολαμβάνουν απαθανατίζοντας τον αυθορμητισμό και τη ζωντάνια τους.

Τα παιδιά μπορούν να γίνουν οι πρωταγωνιστές των πιο ρομαντικών και γλυκών φωτογραφιών ακριβώς γιατί δεν έχουν το άγχος του στησίματος και της πόζας. Το παιχνίδι τους, το βλέμμα τους και οι χειρονομίες τους μπορούν να αποτελέσουν το καλύτερο σενάριο πίσω από μια υπέροχη φωτογραφία.

Μπορείτε να τονίσετε στον επαγγελματία φωτογράφο ότι επιθυμείτε φωτογραφίες με τα παιδιά που θα βρίσκονται στο γάμο για να έχει το νου του στα αεικίνητα πλασματάκια!

Τα μυστικά των ειδικών για τέτοιου είδους καρέ συνοψίζονται ενδεικτικά στα παρακάτω tips:

... read more
 

Η γαμήλια φωτογραφία του Bono  

Οι πραγματικά μεγάλοι star ξέρουν να είναι άνετοι, αυθόρμητοι και γενναιόδωροι.

Ο τραγουδιστής των U2 το απέδειξε με τον καλύτερο τρόπο.

H Sinead O 'Sullivan και o David O' Connor παντρεύτηκαν πρόσφατα στην πόλη Dalkey στο Νότιο Δουβλίνο. Μετά το τέλος της τελετής το ζευγάρι και ο φωτογράφος τους επιδόθηκαν στο γνωστό γαμήλιο shooting. Αλλά αυτή η διαδικασία σε αυτήν την περίπτωση είχε κάτι πραγματικά ξεχωριστό.

... read more
 

How to Create a Wedding Memory Book 

STEPS

1. Αποφασίστε το πεδίο εφαρμογής του βιβλίου μνήμης του γάμου σας.

Θέλετε απλά να τεκμηριώσετε μόνο τα γεγονότα που σχετίζονται με το γάμο (τη πρόταση, την επιλογή του φορέματος, την ημέρα του γάμου κλπ) ή θα θέλατε να περιλαμβάνει αξέχαστες εκδηλώσεις σε όλη τη σχέση και τη δέσμευσή σας; Αυτό καθορίζει το μήκος και την επιλογή φωτογραφιών από το βιβλίο σας.

... read more
 

How to Become a Wedding Photographer 

Στη σύγχρονη εποχή της ψηφιακής τεχνολογίας

Η φωτογραφία σαν επιχείρηση/επάγγελμα είναι ένα από τα πολύ δύσκολα για να υπερέχεις. Στο παρελθόν, μεγάλη ικανότητα και λίγη τύχη ήταν υποχρεωτική ή αλλιώς ένας δύσκολος δρόμος βρισκόταν μπροστά σας.

Στη σύγχρονη εποχή της ψηφιακής τεχνολογίας, το επίπεδο των δεξιοτήτων και η τύχη μπορεί να έχει υποχωρήσει, αλλά αυτό έχει ανοίξει μια πόρτα για ένα πλήθος επίδοξους επαγγελματίες φωτογράφους.

Οι ημέρες της ανησυχίας για να σας μηνύσει κάποιος επειδή δεν   πήρε το τέλειο πλάνο από το γάμο του, έχει υποχωρήσει αρκετά γιατί σχεδόν ο καθένας μπορεί να το κάνει.

... read more
 

Συμβουλές ομορφίας  

Για να δείχνεται τέλεια στις φωτογραφιές του γάμου σας.

Ακριβώς επειδή φαίνεται καλό στον καθρέφτη, δεν σημαίνει ότι θα φωτογραφίζεται και καλά.

Μαλλιά

Μη λουστείτε για μια ημέρα ή δύο πριν από το γάμο σας.Τα λίγο πιο "βρώμικα"μαλλιά θα κρατήσουν περισσότερο τη φόρμα που θα τους δώσετε , θα έχουν λιγότερο φριζάρισμα και λιγότερο "αναμάλλιασμα" στις φωτογραφίες σας.

Εάν φορέσετε πέπλο,ζητήστε βοήθεια όταν χρειαστεί να το βγάλετε! Είναι εύκολο να ανακατευτούν τα μαλλιά σας όταν το βγάλετε.

Πάρτε μαζί σας επιπλέον φουρκέτες και λακ, ακόμα κι αν δεν πιστεύεται ότι θα τα χρειαστείτε.

Μην το παρακάνετε με την λακ. Η μεγάλη ποσότητα μπορεί να κάνει τα μαλλιά σας να φαίνονται "γλιμένα" ή να έχουν το χρώμα της κιμωλίας στις φωτογραφίες.

... read more
 

Γιατί δε χαμογελούσαν στις παλιές φωτογραφίες 

Το γέλιο ήταν για τους...

Το γέλιο ήταν για τους... φτωχούς, τους έκφυλους και τους μεθυσμένους


Γιατί τα ζευγάρια του στις φωτογραφίες του 19ου αιώνα ήταν σχεδόν... ανέκφραστα;

Ο αμερικανός συγγραφέας Mark Twain είχε γράψει: «Η φωτογραφία είναι το πιο σημαντικό έγγραφο και δεν υπάρχει τίποτε πιο καταδικαστικό από ένα ανόητο χαμόγελο που θα μείνει εκεί για πάντα».

... read more
 

Στιγµιότυπα 

Ταινία µικρού µήκους

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο θα είναι πάντα τα πιο μαρτυριάρικα σουβενίρ της ζωής μας και καμιά μας δεν θέλει ένα γαμήλιο άλμπουμ - καταδότη λαθών και παραλείψεων.

 Όπου κι αν καταχωνιάσετε τις φωτογραφίες του γάµου σας, πάντα θα υπάρχει στο σαλόνι των µαµάδων η ασηµένια κορνίζα µε το ευτυχές ζεύγος να χαµογελάει ψεύτικα, «παγωµένο» σε µια στάση στηµένης τρυφερότητας. Απλώς καταστροφή. Πιθανότατα να νιώθετε και οι δύο σφιγµένοι, ειδικά στη διάρκεια της τελετής, αλλά αυτό δεν θέλετε να το δείτε και στο βίντεο. Οπότε πάρτε το αλλιώς εκ των προτέρων και αναζητήστε τον κατάλληλο επαγγελµατία. Το συγκεκριµένο γεγονός θέλει ατµόσφαιρα, κατάλληλο φωτισµό και σωστή καθοδήγηση για να έχετε τις καλύτερες λήψεις. Γιατί το µόνο σίγουρο είναι ότι θα δείτε τις φωτογραφίες και το DVD από την εκκλησία και το πάρτι πολλές φορές στο µέλλον µε τους φίλους σας και αργότερα µε τα παιδιά σας.

... read more
 

Ο γάμος σας σε 3 διαστάσεις. 

Πώς να κάνετε το γάμο σας 3D ταινία.

Πώς να κάνετε το γάμο σας 3D ταινία.

Wedding 3D λέγεται η τελευταία λέξη της τεχνολογίας στη βιντεοσκόπηση Γάμων, ανοίγοντας νέους τρισδιάστατους ορίζοντες. Αποφασίστε από πριν να συμμετάσχετε σε μια μίνι χολιγουντιανή ταινία τριών διαστάσεων, και αναθέστε σε ένα γραφείο που διαθέτει επαγγελματικές κάμερες τρισδιάστατης υψηλής ευκρίνειας '3D HD' να βιντεοσκοπήσει την τελετή.

... read more
 

Σαν εξώφυλλο περιοδικού. 

Τη στιγμή του «κλικ» εύχεστε να γνωρίζατε το καλό σας προφίλ.

Τη στιγμή του «κλικ» εύχεστε να γνωρίζατε το καλό σας προφίλ.Ή τουλάχιστον να θυμόσασταν ποιο είναι το σωστό: χαμηλωμένο κεφάλι και μάτια που κοιτάζουν ψηλά ή το αντίθετο; Κάτι σας λέει ότι μόνο το ρετούς θα σας σώσει. Ή ο παρακάτω οδηγός.

 Οι φωτογραφίες του γάµου είναι αυτές που θα βλέπετε κορνιζαρισµένες στα σπίτια των γονιών για την υπόλοιπη ζωή σας. Είναι το άλµπουµ που βλέποντάς το η κόρη σας θα θέλατε να αναφωνήσει: «Μαµά, είσαι σαν πριγκίπισσα». Με τόσους επαγγελµατίες να ασχολούνται αποκλειστικά µε την εµφάνισή σας, είστε σίγουρη για το κολακευτικό αποτέλεσµα. Αποµένει να το αποτυπώσει εξίσου κολακευτικά και ο φωτογραφικός φακός. Ξεχάστε τον αστικό µύθο που θέλει τις ωραίες φωτογραφίες να απαιτούν φωτογένεια. Το µόνο που χρειάζονται είναι µερικά τρικ.

 

... read more
 
BasePortals Ltd