apolis αιθουσα δεξιώσεων avra catering

gamosgamos.gr

ενα μονο κλικ απο την πληροφορια

Έρευνα συνδέει την κατανάλωση κρέατος με τον κίνδυνο εμφάνισης διαβήτη κύησης

gamos vaftisi vaptisi γαμος βαφτιση βαπτιση
Η σύσταση των ερευνητών του Ινστιτούτου Ρόμπινσον του Πανεπιστημίου της Αδελαίδας έρχεται σε μια εποχή όπου υπάρχουν αυξανόμενα στοιχεία που συνδέουν την αυξημένη κατανάλωση κρέατος με υψηλότερο κίνδυνο διαβήτη κύησης σε εγκύους, μια κατάσταση που μπορεί να αποβεί επικίνδυνη για τη μητέρα και το παιδί.

Σε σχόλιο της συγγραφέα και κύριας ερευνήτριας του Ινστιτούτου Ρόμπινσον δρ Philippa Middleton που δημοσιεύθηκε στην ιατρική επιθεώρηση Evidence-Based Nursing αναφέρεται ότι σύμφωνα με τα τελευταία ερευνητικά δεδομένα οι γυναίκες που τρώνε πολύ κρέας καθώς και επεξεργασμένο κρέας ακόμη και πριν την εγκυμοσύνη τους διατρέχουν έναν υψηλό κίνδυνο εκδήλωσης διαβήτη κύησης.

Παρότι η είδηση για το επεξεργασμένο κρέας προκαλεί ανησυχία, από την άλλη μεριά σύμφωνα με την δρ Middleton τα τελευταία ερευνητικά δεδομένα από τις Η.Π.Α. αποκαλύπτουν ότι η κατανάλωση ψαριών και πουλερικών δεν σχετίζεται με αύξηση του κινδύνου, ενώ η κατανάλωση περισσότερων λαχανικών και φυτικών πηγών πρωτεΐνης όπως τα όσπρια και οι ξηροί καρποί, σχετίζεται με μείωση του κινδύνου.

Η καθημερινή κατανάλωση ξηρών καρπών μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο διαβήτη κύησης κατά 40% σύμφωνα με την δρ Middleton.

Πηγή: vita.gr
newsbeast.gr

Gravatar
BasePortals Ltd
Rate this Content 0 Votes
  • RSS
  • Subscribe

Statistics

  • Entries (53)

διαφημηστικη θεση

διαφημηστικη θεση