το γαμήλιο ταξίδι, είναι ταξίδι ζωής

gamos γαμος

Συνδυασμός ρομαντισμού, περιπέτειας, διαφορετικής κουλτούρας, ξεχωριστών γεύσεων και μαγευτικών τοπίων.

Το Μεξικό αποτελεί έναν προορισμό που πρέπει να ακολουθήσεις.

Τα ζευγάρια που σχεδιάζουν ταξίδι του µέλιτος στο Μεξικό πιθανώς δεν έχουν στο µυαλό τους τις ξέφρενες νύχτες του Ακαπούλκο ούτε τις ορδές των Αµερικανών στις θυρυβώδεις πλαζ του Κανκούν, της Πλάγια ντελ Κάρµεν και των λοιπών υπερ-τουριστικών θερέτρων της χερσονήσου του Γιουκατάν. Μάλλον ονειρεύονται τις έρηµες αµµουδιές που φιλοξένησαν τον έρωτα του Τζεφ Μπρίτζες και της Ρέιτσελ Γουόρντ -κι ας µην είχε αύριο-, ει δυνατόν στο πιο οργανωµένο τους.

Γενικά θα μπορούσε κανείς εύκολα να πει ότι ένα ταξίδι στο Μεξικό είναι πραγματική πρόκληση. Τόσο η ίδια η πρωτεύουσα όσο και οι πόλεις την περιβάλλουν και έχει η καθεμιά να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες. Και αυτό που την κάνει μοναδική είναι ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει στιγμές απόλυτης ησυχίας μέχρι στιγμές ξέφρενου γλεντιού, να μυηθεί στην πλούσια ιστορία της, να βιώσει τους έντονους ρυθμούς ζωής και τα πάντα χαμογελαστά πρόσωπα.

Ζήστε το Μεξικό από τo νοτιοανατολικό, νησιωτικό Cancun με την πασίγνωστη σε όλους Riviera Maya, την λευκή άμμο και τα κρυστάλλινα νερά όπου φιλοξενείται και το μεγαλύτερο υποθαλάσσιο μουσείο με γλυπτά, το "The Silent Evolution" μέχρι και το Tulum την μεγαλύτερη πόλη που έκτισαν οι Μάγια δίπλα σε γαλαζοπράσινα διάφανα νερά και μια καταπράσινη φύση.

pigi:in.gr

Gravatar
BasePortals Ltd
Rate this Content 0 Votes

Site Map | Printable View | © 2008 - 2021 Base Portals Ltd

Powered by mojoPortal | HTML 5 | CSS | Design by styleshout