
Για να σας βοηθήσουμε να αποφασίσετε αν είναι απαραίτητο να ρίξετε το μπουκέτο στο γάμο σας... εδώ είναι μερικές συμβουλές και υποδείξεις.
Ελέγξτε τη λίστα των καλεσμένων σας για να δείτε πόσες ανύπαντρες γυναίκες θα έρθουν στο γάμο. Εάν έχετε μια μεγάλη ομάδα των ανύπαντρων γυναικών η εκτίναξη του μπουκέτου μπορεί να είναι πραγματικά καλή διασκέδαση.
Περιμένετε για την εκτίναξη του μπουκέτου έως ότου το πάρτυ φτάσει στην κορύφωσή του, τα ποτά να ρέουν και οι καλεσμένοι σας να χορεύουν, αλλά μην το αφήσετε για πολύ αργά γιατί μπορεί μερικές από τις κυρίες να έχουν επιστρέψει στο σπίτι τους. Παραδοσιακά, η νύφη θα πρέπει να ρίξει μπουκέτο της, στην έξοδο της από τη δεξίωση, αλλά αυτό λειτουργεί μόνο αν σκοπεύετε να κάνετε μια τυπική έξοδο αρκετά νωρίς.
Κάντε ένα πραγματικό εκτίναγμα μπουκέτου επιλέγοντας ένα κατάλληλο τραγούδι, πιθανώς κάτι σχετικά με τις ελεύθερες και ανεξάρητες γυναίκες και ανακοινώστε ότι όλες οι ανύπαντρες κοπέλες πρέπει να συγκεντρωθούν στη πίστα.
Μπορείτε να συνδυάσετε την εκτίναξη του μπουκέτου με το ρίξιμο της καλτσοδέτας. Βάλτε την ανύπαντρη γυναίκα που έπιασε το μπουκέτο να χορέψει με τον ανύπαντρο άντρα που έπιασε την καλτσοδέτα, αλλά επιλέξτε ένα αστείο τραγούδι, έτσι ώστε κανείς να μην το πάρει πολύ στα σοβαρά.
Ελέγξτε με το ανθοπωλείο σας, αν θα φτιάξει ένα ξεχωριστό μπουκέτο για εκτίναξη ή αν θα πετάξετε το πραγματικό σας μπουκέτο. Αυτό έχει δύο πλεονεκτήματα 1) σταματά την ακριβή νυφική ??ανθοδέσμη σας από το να καταστραφεί και 2) αυτό μπορεί να κάνει την ανθοσύνθεση να γίνει ακόμα πιο ισχυρή, έτσι ώστε να μην διαλυθεί την ώρα που θα εκτιναχθεί.
Μπορεί να ακούγεται ανόητο να εξασκηθείτε στην εκτίναξη του μπουκέτου, αλλά δεν είναι κάτι που κάνετεκάθε μέρα και θα αισθανθείτε λίγο ανόητη αν πέσει πάνω στο κεφάλι σας ή προσγειωθεί ακριβώς πίσω από τα παπούτσια σας.
Μπορεί να θέλετε τη φίλη ή την αδερφή σας να είναι η επόμενη που θα παντρευτεί, αλλά η προσπαθεία να θέσετε στόχο στην ανθοδέσμη σας λειτουργεί σπάνια. Αντί να προσπαθήσετε να έχετε μια σκηνοθετημένη εκτίναξη μπουκέτου, απλά δώστε στην εν λόγω κυρία την ανθοδέσμη σας.
Πολλές νύφες πιστεύουν ότι η εκτίναξη της ανθοδέσμης είναι μια υπέροχη παράδοση που πρέπει να είναι μέρος του γάμου τους. Ωστόσο, αν πραγματικά δεν θέλουν να το συμπεριλάβετε υπάρχουν πολλά άλλα πράγματα που μπορείτε να κάνετε με την ανθοδέσμη σας, όπως να την διατηρησετε ή δίνοντας τη στη μητέρα ή στη κουμπάρα σας ή να υπάρχει ένςα χόρος για νυφικά μπουκέτα, όπου θα παρουσιάζονται στα επόμενα ζευγάρια.